Poradna - Císařský řez

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Císařský řez

dobrý den, za 3 měsíce mě čeká třetí císařský řez.První dítě 1997 syn byl moc velký, v roce 2005 dcera, automaticky mi řekli že bude opět proveden císařský řez.A v únoru 2013 mě čeká třetí.Chtěla bych se zeptat,zda-li lékaři provádí císařský řez před termínem cca 40 týdnů, nebo dříve?Děkuji

Odpovědi na otázku

Dobrý den, z vaší otázky není zřejmé, proč vás zajímá císařský řez v dřívějším termínu. Pokud by k tomu byl důvod ze zdravotního hlediska (vašeho či dítěte), pak lze určitě provést císařský řez před termínem. Ale faktem je, že dávno neplatí, co dříve: po porodu či porodech císařským řezem následující porod rovněž císařským řezem. Po císařském řezu lze rodit i vaginálně, ale opět záleží na okolnostech: důvodech předešlých císařských řezů a současném těhotenství.